Berekeningen

Het maken van een berekening is een tijdrovende bezigheid, maar noodzakelijk om een goede installatie te ontwerpen. Kengetallen zijn tot een bepaald niveau werkzaam, echter voor een correct ontwerp onbruikbaar. Een goed gedimensioneerde installatie kan het verschil maken. Het verschil tussen het binnenhalen van een opdracht of niet. Het verschil tussen kwaliteit en problemen. En het mag duidelijk zijn dat het achteraf corrigeren van een fout vele malen duurder is.

Vanwege dit verschil is het nodig dat u dit tijdrovende werk aan specialisten toe kunt vertrouwen. Specialisten van Draaijer Engineering.

Berekeningen:

De volgende berekeningen kunnen we onder ander voor u uitvoeren:

  • warmteverliesberekening
  • koellastberekening
  • tapwater leidingdimensionering
  • warm tapwater recirculatie
  • cv-leiding dimensionering
  • gasleiding dimensionering
  • hemelwater, vuilwater
  • luchtkanalen

Webshop

Om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn hebben we een speciale website gemaakt om eenvoudig een berekening in opdracht te geven. In drie stappen kan een berekening verstrekt worden. De eerste stap is om een het type woning dat berekend moet worden te selecteren. Daarna kunnen alle belangrijke gegevens zoals de Rc waardes en ruimtetemperaturen ingevuld worden. Als laatste kunnen de tekeningen en overige documenten via de site verstuurd worden en binnen vijf werkdagen. Heel eenvoudig. Kijk hiervoor op www.installatiecentrum.com

Draaijer Engineering

Gemak dient de installateur

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft Draaijer Engineering voor de warmteverliesberekening een vaste prijslijst gemaakt. Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste berekeningen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. En indien u meerdere opdrachten verstrekt over een kalenderjaar kunt u van extra voordeel profiteren. Deze prijslijst hebben we tegenwoordig in een nieuwe webshop geplaatst

Webshop

Om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn hebben we een speciale website gemaakt om eenvoudig een berekening in opdracht te geven. In drie stappen kan een berekening verstrekt worden. Eenvoudiger is niet.