Communicatie

Bouwen is samenwerken. Dat is altijd zo geweest, maar de manier waarop verandert continu. Duidelijkheid over de verwachting met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden en planning is een goede basis om een project te starten en uit te voeren. Een planning en duidelijke omschrijving is dan ook standaard bij elke offerte die we maken, van klein tot groot. Een goede communicatie is van levensbelang en dit geldt voor alle inkomende en uitgaande communicatie.

Luisteren

Ondanks alle ervaring en kennis die wij in huis hebben is het onmogelijk om zo maar de technische installaties te ontwerpen waaraan u behoefte hebt. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om goed te luisteren naar opdrachtgevers, eindgebruikers, installateurs, architecten etc. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om in conceptuele oplossingen en scenario’s te denken. We gaan hier zelfs nog een stap verder. Wij vragen door en denken mee want voor we van start gaan, willen we zekerheid hebben over uw wensen, eisen en behoeften. Die leggen we vervolgens naast de bouwkundige, technische en budgettaire mogelijkheden om een evenwichtige oplossing te kunnen leveren

Tijd

Tegenwoordig is de trent om zo snel mogelijk te bouwen. Dit kan zeer goed, maar dit vereist juist een langere en goede voorbereiding. Een installatie ontwerpen is niet iets wat je in een half uurtje er even tussendoor doet. Wil men snel bouwen en hierdoor geld besparen moet men meer tijd nemen voor de voorbereiding. Goede communicatie met de opdrachtgever en alle bouwpartners en de tijd voor goede werktekeningen.

Kwaliteit

Door het gebruiken van de modernste software, veel persoonlijke zorg en een met liefde en passie gemaakte ontwerpen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de installaties gewaarborgd is.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

(Onbekend)

Draaijer Engineering
Draaijer Engineering